|
Контрактне виробництво
|
|
| Baludin_Igor | Дата: Четверг, 02.02.2012, 15:30 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Доброго дня! Я представник, невеликого підприємства, яке займається виробництвом футболок. Мене цікавить, чи займаєтесь Ви пошуком постачальників тканини із Туреччини? І друге питання - чи працюють турецькі фабрики під "контракте виробництво"? Дякую.
|
| |
|
|
| Olegin | Дата: Четверг, 02.02.2012, 15:49 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| На сколько я слышал,-работают. У меня знакомые так сначала сами шили, а теперь все шьют в Турции. Сдесь вставляют в пакеты со своей символикой. Если верить их словам, то турки более дисциплинированы нежели китайцы (все время друзья жаловались на большое колличество брака), вот они на них и переключились. Ну и наверно не проблема смотаться в Турцию, все же ближе чем в Китай А что так не выгодно шить самим, у нас??
|
| |
|
|
| Baludin_Igor | Дата: Четверг, 02.02.2012, 16:08 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Quote (Olegin) А что так не выгодно шить самим, у нас?? Ось і хочу про все дізнатися і прорахувати все. Я вже від багатьох чув, що "шити у турків" під замовлення вигіднише, та й мороки меншю.
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Четверг, 02.02.2012, 16:36 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Доброго дня, Ігорю! Раді вітати новго учасника форума і загалом сайту!
Коротко відповідаю на Ваші запитання (більш детальну інформацію, відправили Вам на пошту).
Ми займаємось пошуком постачальників, будь якого товару, послуги, сировини, тощо, в тому числі і тканин. Для цього ми вишлему Вам "форму", яку необхідну заповнити, і відповідно до виставлених Вами критеріїв пошуку, та після підписання між Вами та нашою фірмою договору, почнемо роботу.
Стосовно другого питання. "Контракте виробництво", достатньо популярний бізнес турецьких фабрик. З деякими з них ми так само співпрацюємо. Якщо Вас зацікавить - ми пояснемо Вам схему роботи. За більш детальними відповідями звертайтеся до менеджерів нашої компанії.
Дякуємо за увагу!
Частное предприятие "ОкайТрейд" Skype: okaytrade_karina ICQ: 602 142 098
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Четверг, 02.02.2012, 16:45 | Сообщение # 5 |
|
Рядовой
| Quote (Olegin) ...то турки более дисциплинированы нежели китайцы (все время друзья жаловались на большое колличество брака), вот они на них и переключились.
Касательно разницы в качестве, между турецкими и китайскими изделиями - существенна. Это можно наблюдать на примере продукции среднего и мидл-ценовых классов. Но нужно учесть, (обобщаем), то и разница в ценах на контрактное производство составляет в среднем от 40 до 60% (китайское производство дешевле).
Частное предприятие "ОкайТрейд" Skype: okaytrade_karina ICQ: 602 142 098
|
| |
|
|
| moskow | Дата: Среда, 11.11.2015, 17:45 | Сообщение # 6 |
|
Рядовой
| Желание того, чего у нас нет, разрушает пользование тем, что у нас есть.
|
| |
|
|